Best Butiik

Esileht / Ostutingimused ja Privaatsuspoliitika

Ostutingimused ja Privaatsuspoliitika

Veebipoe Bestbutiik.com  (edaspidi Veebipood) omanik on Best Butiik OÜ (registrikood 14595698), asukohaga veetorni 1-6, karksi-Nuia.

 

 

OSTUTINGIMUSED

 

Müügilepingu kehtivus, kauba- ja hinnainfo

Müügitingimused kehtivad Veebipoest kaupade ostmisel.

Veebipoes müüdavate toodete hinnad on märgitud toodete juurde. Hinnale lisandub tasu kaubakättetoimetamise eest.

Kauba kättetoimetamise tasu sõltub ostja asukohast ning kättetoimetamise viisist. Kättetoimetamise tasu kuvatakse ostjale tellimuse vormistamisel.

Teave kauba kohta on esitatud Veebipoes vahetult kauba juures.

 

Tellimuse vormistamine

Kauba tellimiseks tuleb lisada soovitud tooted ostukorvi. Tellimuse vormistamiseks tuleb täita nõutud andmeväljad ning valida sobiv toodete kohaletoimetamise viis. Seejärel kuvatakse ekraanile tasu suurus, mille saab tasuda pangalingi kaudu või muu makselahenduse abil.

Leping jõustub alates tasumisele kuuluva summa laekumisest veebipoe arvelduskontole.

Kui tellitud kaupa ei ole võimalik tarnida seoses kauba lõppemisega või muul põhjusel, teavitatakse sellest ostjat esimesel võimalusel ning tagastatakse tasutud raha (sh kaubakättetoimetamise kulud) viivitamata, kuid mitte hiljem kui 14 päeva jooksul teate saatmisest.

 

Makseviisid ja valuuta

 


Best Butiik OÜ e-poe valuutaks on euro.


Tellimuste eest saab turvaliselt tasuda Eesti pangalinkide abil (Swedbank, SEB, LHV, Krediidipank, Nordea ja Coop) ja ka krediitkaardiga (Visa, MasterCard, Maestro, Pocopay).

Makse tegemine  toimub väljaspool Best Butiik  e-poe keskkonda Maksekeskus AS vahendusel. 

Pärast toote eest tasumist vajutage palun pangas kindlasti nupule „Tagasi kaupmehe juurde”.

 

Best Butiik OÜ on isikuandmete vastutav töötleja, Best Butiik OÜ edastab  maksete teostamiseks  vajalikud isikuandmed volitatud töötleja Maksekeskus AS-le.

 

 

Kohaletoimetamine

Kaupu saadetakse järgmistesse riikidesse: Kõik Euroopa riigid

E-poe tellimuste kaup toimetatakse kohale jägnevate partnerite abil: Itella SmartPOST, Omniva, DPD.

Kauba saatmiskulud kannab ostja ning vastav hinnainfo on kuvatud saatmisviisi juures.

Eestisisesed saadetised , mis on kohe olemas, jõuavad üldjuhul ostja määratud sihtpunkti 3-7 tööpäeva jooksul alates müügilepingu jõustumist. Kõik kaubad, millel on toote juurde märgidtu tellimuse tarne pikkus, lisandub eestisisene tarne aeg. Väljaspool Eestis toimub kohaletoimetamine 5-10 kalendripäevajooksul.

Erandlikel juhtumitel on õigus kaup kohale toimetada kuni 45 kalendripäeva jooksul.

 

Taganemisõigus

Pärast tellimuse kättesaamist on ostjal õigus e-poes sõlmitud lepingust taganeda 14 päeva jooksul

Järgnevaid tooteid tagasi ei osteta: aluspesu, meigitarbed, aksessuaarid.

Kauba tagastamise toimumise käik: Klient annab e-poe infomeilile teada soovist kauba tagastamisest ( butiikbest@gmail.com ) ja tagastab kauba sama koodi alusel, millega on kauba Itella SmartPOSTi automaadist kätte saanud. Teiste transpordi vahendite puhul annab e-pood Teile vastavad juhised kauba tagastamiseks.

Ostusumma tagastatakse kliendi panagkontole 14 päeva jooksul peale kauba kättesaamist.

 

 

PRIVAATSUSPOLIITIKA

 

 

Kliendiandmete töötlemise põhimõtted

Käesolev dokument määratleb Best Butiik OÜ käsutuses olevate kliendiandmete töötlemise eesmärgid, koosseisu, töötlemise ning salastatuse.

Kes on klient?

Isik, kes tellib Best Butiik OÜ e-poe tooteid ja kasutab meie e-poodi.

Mis on kliendiandmed?

Kliendiandmed on igasugune info, mis on Best Butiik OÜ-le oma kliendi kohta teada (nt kliendi nimi, kontaktandmed, tehingute andmed).

Mis on kliendiandmete töötlemine?

Kliendiandmete töötlemine on igasugune kliendiandmetega tehtav toiming (sh kliendiandmete kogumine, salvestamine, korrastamine, säilitamine, muutmine, avalikustamine, juurdepääsu võimaldamine kliendiandmetele, päringute ja väljavõtete tegemine, kasutamine, edastamine, ühendamine, sulgemine, kustutamine ja hävitamine).

Kes on kliendiandmete töötleja?

Kliendiandmete töötleja on Best Butiik  (reg. kood 14595698, Veetorni 1-6, Karksi-Nuia, Viljandimaa, Eesti). Kliendiandmete volitatud töötleja on Maksekeskus ASDPD Eesti AS, Itella SmartPOST OÜ, Eesti Post AS.

Kes on kolmas isik?

Kolmas isik on füüsiline või juriidiline isik, kes ei ole klient ega kliendiandmete töötleja.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Töödeldavate kliendiandmete koosseis

Best Butiik  kogub kliendiandmeid järgmises koosseisus:

  • ees- ja perekonnanimi/äriühingu nimi;
  • registrikood;
  • elukoht/asukoht;
  • arveldusarve;
  • kontaktandmed.
  • tehingute andmed (kliendi poolt sooritatud ostude andmed)
  • andmed harjumuste, eelistuste ja rahulolu kohta (nt andmed toodete kasutamise aktiivsuse, kasutatavate toodete ja kliendirahulolu kohta ning kaebustega seotud andmed);

Milline on kliendiandmete töötlemise eesmärk?

Best Butiik  töötleb kliendiandmeid selleks, et:

  • täita kliendi tellimust;
  • kaitsta oma rikutud või vaidlustatud õigusi ;
  • paremini mõista klientide ootusi ning seeläbi pakkuda kliendile sobivaid, kvaliteetseid tooteid;
  • täita oma kohustusi, mis tulenevad õigusnormidest.

 

Millistel juhtudel Best Butiik  avaldab kliendiandmeid?

Kliendiandmed on salajased, neid ei väljastata ning neile ei võimaldata Kolmandate isikute poolt ligipääsu, ilma Kliendi eelneva nõusolekuta, v.a seadustes ettenähtud juhtudel.
Postitusfirmadega on Best Butiik  sõlminud lepingud edastatava teabe konfidentsiaalse kasutamise kohta.

 

Kuidas Best Butiik  kasutab kliendiandmeid teenuste pakkumisel?

Best Butiik  saadab Klientidele toodete pakkumisi. Kliendil on õigus igal igal ajal Best Butiik OÜ-ga ühendust võtta, et teatada oma soovistpersonaalseid pakkumisi mitte saada.

 

Kuidas muuta oma kliendiandmeid ja taotleda nende töötlemise lõpetamist?

Kliendil on õigus tutvuda oma kliendiandmetega e-posti butiikbest@gmail.com vahendusel.
Kliendil on õigus nõuda oma andmete töötlemise lõpetamist ja/või kogutud andmete kustutamist, kui vastav õigus tuleneb isikuandmete kaitse seadust või muust õigusaktist. Kui te ei soovi turundusliku infot, siis palume pöörduda meie poole.

 

Kust saab täiendavat infot kliendiandmete töötlemise kohta?

Kui soovite oma kliendiandmete töötlemise kohta põhjalikumat selgitust, kirjutage e-posti aadressil butiikbest@gmail.com. Vastame Teie kirjadele tööpäeviti kella 09.00–17.00ni.

 

Küpsised (ingl: Cookies) ja milleks neid kasutatakse?

www.bestbutiik.ee veebipood kasutab küpsised (cookies), seetõttu peavad olema brauseri seadetes need lubatud. Veebipoodi külastades loetakse küpsisest sinu seaded ning kuvatakse lehekülg vastavalt sinu poolt varem valitud seadetele. See on vajalik näiteks selleks, et väljalogimisel säiliksid sinu ostukorv, soovikorv, eelsalvestatud tarneadressid jms.
Küpsiseid (cookies) on täiesti turvaline tekstifailike, mille veebileht jätab ülalnimetatud põhjustel sinu arvutisse. Seda tekstifaili on võimalik kustutada, kuid seda ei ole võimalik kellelgi käivitada ning seetõttu pole neis ka ohte arvutile.
Kui sinu veebibrauser on seatud automaatselt küpsiseid (cookies) blokeerima või sind hoiatama, kui mõni veebileht küpsiseid (cookies) kasutab, siis www.bestbutiik.ee veebipood täisfunktsionaalsusega ei tööta.  

 

Kaupmees on isikuandmete vastutav töötleja, Kaupmees edastab maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed volitatud töötleja Maksekeskus AS-le.

kliendiandmete